Laaste dag in die States

Ons laaste dag in die States en ek besluit om die toer te skip om eerder nog ‘n dag in New York City te wees. Ek en die Girls wat ook so besluit het vang ‘n trein na Penn stasie met al ons bagasie.

Ons eerste stop is die Shake Shack in 8th Ave.

Van daar loop ek my eie pad verby die New York Times gebou.

Dan stop ek by die poskantoor om ‘n poskaart in die pos te gooi en dan aan na Macy’s vir so bietjie shopping. Ok, bietjie genoeg shopping.

Ek wandel deur die winkel op my eie tyd en besluit ek sien nie regtig kans vir ander sightseeing nie, so van daar af kry ek my laaste Starbucks koffie en kry die trein by Penn Stasie (onder Madison Square Garden) na Jamaica stasie  en van daar die Airtrain na JFK. Dit was ‘n fantastiese vakansie, maar ek is nou reg vir huistoe gaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: